Novinky

Nově provozuji systém Larens - BIOAKTIVNÍ TRANSDERMÁLNÍ KOLAGEN

 

Možnost dárkových poukazů!

Otevřeno od 3.5.2021

Platnost vánočních poukazů 2020 prodloužena o 4 měsíce. Po uplynutí této doby již nebude možno poukazy uplatnit.

Očistné svíce představují  velmi účinnou přírodní metodu léčení. Tělové svíce mají podobný účinek  jako moxování  či baňkování.  Při hoření vzniká tzv. komínový efekt - podtlak  vytahuje z těla škodliviny, toxiny, bolest, záněty, podlitiny, kameny, cysty… do těla svíčky.

Dalším účinkem je i čištění a spalování problémů na úrovni aury. Prohoříváním aurou spaluje svíce nečistoty a bloky na různých úrovních.

Jsou vyráběny ručně z proužku čisté bavlny, včelího vosku, kurkumy a anděliky lékařské. Včelí vosk zmírňuje zánět, prodlužuje čas hoření a zvyšuje účinnost svíce - natahuje do sebe škodliviny a těžké kovy. Svíce z včelího vosku příjemně voní, nekapou, při hoření nevznikají jedovaté zplodiny.

Také kurkuma má protizánětlivé účinky, energie anděliky významně přispívá k vytahování neduhů z těla.

Svíce mají tak  i účinek duchovního rázu – vytahují na povrch nepříjemné a negativní pocity, emoce a tím nám pomáhají  se čistit. Při aplikaci svící proto říkejte nahlas, co cítíte, klidně i plačte. Pojmenování pocitů dochází k čištění a v nás pak zůstane klid a pochopení.

 

POUŽITÍ:

- očištění  organismu od toxinů, zmírnění  zánětů, otoků,  odstranění  hlenů, krevních podlitin, kamínků

- zmírnění bolesti, migrény, rýmy a negativních  emocí, zmenšení cyst, ošetření obličejových dutin, svíce pročišťují lymfatický systém..

Doporučuje se aplikovat na bolestivé místo nebo na akupunkturní či reflexní body (viz - ke stažení).

Svíce působí v okolí 5 cm – do stran i do hloubky. V oblasti břicha svíci aplikujte do pupíku, vždy používejte podložku.

Často je potřeba aplikaci svíce několikrát opakovat. Maximálně 5 svící za den, maximálně 3 svíce na jedno místo.

Možno použít i u zvířátek.